VÅRA

KÄRNVÄRDEN

 

Mrs Black har tre fokusområden, närproducerat och klimatkompenserat med

schyssta vilkor. Ur dessa tre värderiktningar har tagits följande ord som symboliserar våra kärnvärden:

 

MILJÖMEDVETEN, arbetsmiljö (schyssta villkor), lokala partners och klimatfokus.

PÅLITLIG, mrs Black håller deadline och budget.

KUNNIGmed en bred kompentens ska mrs Black kunna ta till sig och utföra de vanligaste typerna av uppdrag inom kommunikation och grafisk produktion.

LÖFTE, mrs Black arbetar för organisationer som delar våra värderingar.

VARFÖR VÄLJA MRS BLACK?

mrs Black vänder sig till arbetarrörelsen och dess systerorganisationer. På mrs Black kan vi spara pengar genom att arbeta enligt den systematik som grafiska branschen kräver. mrs Black arbetar över telefon och på distans. Möten hålls hos kunden vid behov.

 

Mrs Black grafisk produktion tycker att miljön är viktig. Mrs Black är den första konsultbyrån med tjänster inom grafisk produktion som klimatkompenserar sina uppdrag. Vi sätter miljön i första rummet i de produktioner vi gör - allt för att vårt ekologiska fotavtryck ska bli så litet som möjligt.

All våra produktioner är närproducerade och klimatkompenseras. Vårt mål är att våra kunder och samarbetspartners ska ha kollektivavtal.

VISION

mrs Black vill göra gott i det stora och i det lilla. Därför närproducerar, och klimatkompenserar mrs Black sina uppdrag samt använder sig av schyssta villkor. Vår strävan är att alla kommunikationstjänster ska ha ett tydligt klimatmål. Genom att arbeta för detta värnar vi vår framtid. Visionen är att vid årliga mätningar förbättra vårt ekologiska fotavtryck så att det till slut blir helt utraderat. Vi samarbetar med parter som har kollektivavtal, som delar våra tankar om att närproducera och klimatkompensera.

 

MISSION

Jag är kommunikatör med fokus på grafisk produktion. mrsBlack arbetar med arbetarrörelsen eftersom det är där jag har min tidigare kunskap. mrsBlack arbetar för att klimatkompensera den fackliga verksamheten. Vi existerar eftersom vi sett att det saknas "ekologiskt tänk" i produktionskedjan. Målet är att verka för miljövänlig produktion i hela den grafiska kedjan.

 

VÄRDERINGAR

Hos mrs Black brinner vi för klimatfrågan och arbetsrätten. Det innebär att vi har vårt fokus i hur anställda har det, hur det kan bli bättre arbetsmiljö genom att företag har schyssta villkor för sina anställda. Klimatfrågan delas således upp i kategorier som arbetsklimat och jordens klimat. Genom att arbeta med lokala företag inom ett preciserat område har vi en närproducerad grafisk kommunikation.