UTMÄRKELSER &

ERKÄNNANDEN

 

HANDELANSTÄLLDAS FÖRBUNDS KULTURSTIPENDIAT

mrs Blacks grundare Anna Lundströmer utsågs till 2012 års kulturstipendiat hos fackförbundet Handels. Ett erkännande av Anna som konstnär och en fin marknadsföring av tavlorna.

 

VINNARE AV REKLAMTÄVLINGEN 48H

Att vinna 48H var en stor ära. Det är en tuff tävling, fysiskt och psykiskt, eftersom man jobbar oavbrutet under 48 timmar. Vårt lag knäckte det vinnande bidraget bara någon timma innan det var dags att lämna in. Så här sa juryn om bidraget: ”På några sekunder gjorde ni valdeltagandet till något angeläget, aktuellt och avundsvärt. Det här budskapet når ända in i hjärtat. Och räcker hela vägen upp på förstaprispallen.”

 

2002 handlade tävlingen om hur vi skulle få fler unga människor i Sverige att rösta vid det kommande valet. Många i den yngre generationen orkade inte gå till valurnorna. Det blev också temat i vårt vinnande bidrag: "Får inte - orkar inte".

FRIENDS OF

MRS BLACK

 

Mrs Black målar och säljer tavlor på förfrågan, under det egna varumärket "Friends of mrs Black". Du ser ett kollage av konstverken till vänster.

 

Alla tavlor är målade i acryl. Kopior kan köpas inramade i print. Tavlorna föreställer änglar som på olika vis hamnat lite snett och som kanske är lite obekväma för samhället. Storleken varierar från 15x15 till 50x50. Kontakta anna (at)mrsblack.se vid intresse.