SAGT OM

MRS BLACK

"Anna besitter en värdefull kombination av grafiskt konstnärsskap och projektledningskompetens. Detta gör att projekten levereras i tid och alltid i en snygg förpackning - inte sällan över kundens förväntan".


- Janne Rockström, fd leverantör Arkitektkopia"Anna har både breda och djupa kunskaper. Hon kan vara strateg, ratta ett stort projekt eller handgripligen designa -  eller rätta detaljer i en design. Annar har alla verktygen".


- Anna Sjögren, fd kollega på Kommunal"Anna och jag skrev vår B-uppsats, om #metoo tillsammans, men vi genomförde även ett flertal grupparbeten. Anna är väldigt professionell och engagerad och visade på stora kunskaper i samtliga arbeten. Hon var alltid hjälpsam och gav allt för att arbetet skulle få ett så bra resultat som möjligt."

 

- Silje Ullander, studiekamrat på JMK -  Stockholms universitet

 

 

"Anna är en duktig kravställare som får planer att bli verklighet med knappa ledtider. Det är väldigt lätt att arbeta med Anna, det är högt i tak, arbetsprocessen är i fokus för att få bästa resultatet långsiktigt."

 

-  Krister Mellström, fd VD EO Grafiska

 

 

"Anna är en erfaren och duktig projektledare som är van att hantera både mindre produktioner och stora omfattande projekt. Hon är både strukturerad och driven samt skicklig i att upphandla rätt leverantör till rätt pris."

 

-  Emma Nilsson, fd kommunikationschef fackförbundet Kommunal

 

 

"Anna är en mycket entusiastisk, energisk, flexibel samt öppen och ärlig person - hon har alltid varit lätt att umgås med och hon besitter en bra förmåga att möta människor på deras tekniska kunskapsnivå. Anna är en bra teamspelare, men arbetar också mycket bra på eget initiativ inom sina ansvarsområden. Hon är noggrann, hjälpsam och effektiv både tekniskt och administrativt."

 

-  Peter Wiklund, fd supportchef Nordic datadistribution/Manora

 

 

"Anna är lätt att arbeta med då hon är ambitiös och lyhörd samt har erfarenhet av att arbeta med andra. Vid samtliga tillfällen jag och Anna har arbetat ihop har det framgått att hon sätter ribban, för vad hon vill uppnå, högt och får med sig gruppen på tåget. Är arbetet svårt att genomföra ger hon sig inte förrän hon, tillsammans med gruppen, löst det. Anna är också generös med att ge feedback och är mån om att uppmärksamma prestationer inom en grupp."

 

-  Elina Lovisa Widnersson, studiekamrat på JMK - Stockholms universitet